KOTA RADJA ALPHEN AAN DEN RIJN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 6020 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kota Radja Alphen aan den Rijn. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 12:16 Moest redelijk lang wachten maar dan heb je ook wat... niet dus... kreeg niet wat we besteld hadden.... gebeld.... vriendelijke dame sorry sorry... binnen 20 minuten wel de juiste bestelling. Die was lekker... Fouten maken is menselijk...
20 feb 2024 om 13:01 Perfect
19 feb 2024 om 21:40 Nasi was niet warm
18 feb 2024 om 14:11 Superlekker gegeten! Het was goed verzorgd.
15 feb 2024 om 20:58 Ben ik echt niet gewend..... Eten was VER onder de maat. Halve kip was kurkdroog friet was niet eetbaar appelmoes zat er niet bij. En dit was alleen gerecht 1. Andere gerecht nasi was erg flauw sate droog...
11 feb 2024 om 23:14 Was weer ouderwets lekker
11 feb 2024 om 19:35 I order food ( menu A or B I am not sure) for myself for 28€, I will have food for at least 2-3 days, which is great since I dont like to cook.
10 feb 2024 om 13:52 Was weer perfect zoals altijd en normale prijzen!!!
9 feb 2024 om 23:56 Bezorging was ruim 15 min later dan besteld en de Cha-siu was hard en taai. Erg jammer omdat dit het gerecht is waar mijn zoon erg naaruit keek.
6 feb 2024 om 17:17 Alles oke
3 feb 2024 om 23:05 De vegetarische Babi Pangang is heerlijk, de normale Babi Pangang viel wederom tegen helaas. Jammer dat er niet op stond welke de vegetarische was.
3 feb 2024 om 17:24 Altijd heerlijk, maar deze keer heel veel groene paprika in de mihoen, half bordje paprika er uit gehaald en weggegooid, hoop eenmalig!