KOTA RADJA ALPHEN AAN DEN RIJN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 5886 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kota Radja Alphen aan den Rijn. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2023 om 22:25 Bestelling was er snel, goede portie. Ik had de kip zwarte bonensaus en babi ketjap. Deze waren helaas allebei zo ongelofelijk zout dat het letterlijk niet te eten was. Zelf nog wat gemixt met honing en rijstazijn maar genieten zat er niet meer in.
19 sep 2023 om 19:41 Het eten was goed warm en erg lekker zeker een aanrader. En een ruime Keuze dus voor iedereen is er wel wat. Daar ga ik best nog wel is een x bestellen.
18 sep 2023 om 20:32 Goed eten ,mooie portie en op exacte aangegeven tijd bezorgd
18 sep 2023 om 20:15 Moesten er even op wachten, maar we hebben prima gegeten!
18 sep 2023 om 11:17 Jammer dat we moesten bellen waar de bestelling bleef. Had toch op tijd besteld (17.00 uur voor 18.30 uur, 1,5 uur de tijd gehad). Uiteindelijk bezorgd door een chagrijnige bezorger. De beloofde garnalen zaten niet in het gerecht... jammer!
17 sep 2023 om 20:25 Eten is niet meer wat het geweest is. Droog vlees en het geld niet waard. Bezorging weer vreselijk. Bijna anderhalf uur, 2x langer dan aangegeven tijd. Bezorg dan niet als je het niet aankunt
16 sep 2023 om 21:42 Nu veelste lang gewacht eten bijna koud Normaal brachten ze het met de auto. Maar nu kwam er een scooter bezorger, ik had graag gezien dat ze het gewoon met hun auto hadden gebracht, dan was het nog goed warm geweest. Erg jammer dat eten louw was.
16 sep 2023 om 19:54 Heerlijk verse maaltijd: als vanouds zou ik zeggen
15 sep 2023 om 20:21 Lekker, zoals altijd. Vriendelijke bezorgster Supersnel bezorgd, binnen 20 minuten ipv 45 zoals aangegeven
15 sep 2023 om 20:20 Bezorgen was keurig op de aangegeven tijd. Eten was minder lekker. Teveel peper in de gerechten. Loempia's smaakten raar.
11 sep 2023 om 7:28 Geweldig lekker!!
8 sep 2023 om 19:45 Prima, goed warm bezorgd